huis

Dus wat is vastgoed precies? Om te beginnen klinkt het als een heleboel dingen:

o vastgoed voor de geest: bijvoorbeeld, Hoe te stoppen met roken, of: How to 2012: overtuigend advies voor verandering op het gebied van effectief gedrag, motivatie en identiteitsverandering en het bereiken van persoonlijke doelen. Planning van actie zal positieve resultaten in stand houden en helpen de basis van eigenwaarde te behouden.

o Coaching voor het hart: persoonlijk advies voor liefde, huwelijk, relatie, prestaties, idealen, innerlijke kracht en lichaamsbeeld enz.

o Coaching voor het bedrijfsleven: voor leiderschap of management enz., training niet alleen op activiteiten en praktijk, maar ook op communicatie, beheer van energie-imprint; het is misleiden, aanzetten, aandacht schenken, routekaart maken, doelen stellen, doelen bereiken, tijd beheren, de omgeving voorbereiden.

o Coaching voor de Ziel: natuurlijk, motivatie voor lichaamsbeweging en gezond leven, gezonde voedingskeuzes. Hoe het geloof te omarmen, je persoonlijk doel in het leven te kennen, hoe je gevoeligheid voor het leven om je heen te verdiepen, hoe mannelijkheid in evenwicht te brengen met zachtmoedigheid in de inspanning van Guys, hoe positieve relaties op te bouwen enz. Cursus vastgoed 

Onnodige gespecialiseerde diploma’s aan een kritische opleiding besteden is natuurlijk een grote verspilling, want het zal je in dezelfde positie doen belanden met een steeds zwaardere bankrekening. Dan blijf je afhankelijk van uitkomsten, oplossingen en coaching, maar niet voor de echte oplossing of het echte doel – in de echte wereld komen.Niets in de echte echte coaching gaat over het verwerven van informatie, dit staat al duidelijk in het Coachingsmodel. Hieruit zou dus niet volgen dat de opleiding op dit model gebaseerd zou moeten zijn.

Alles kan gespaard worden in het coachingsproces, alles zonder haast benaderen zal minder intensiteit garanderen. De wereld van het coachen zou men kunnen karakteriseren als een kaart met hoofdzakelijk een zeer smalle weg, maar waarom lopen we zo vaak over de smalle weg, gehaast?

Wat het coachingproces vormt, is de levenservaring.

Het is mogelijk om optimale resultaten te bereiken met een beeld van je eigen mogelijke weg. Door deze persoonlijke ontwikkeling, persoonlijke empowerment cyclus, werd je toegerust met het potentiële vermogen om je directe persoonlijke weg te vinden om je gewenste resultaat te bereiken:

Ik zal een groot kritisch verschil schetsen tussen twee soorten coaching,

1) De diepgaande mentoring, geleverd zoals counseling of therapie.2) De coaching geleverd om u meer inzicht te geven, om u te helpen uw gedrag te veranderen, uw overtuigingen, om u een richting te geven die gericht is op uw uiteindelijke levensfocus (u wilt een bepaalde bestemming bereiken). Het is een doelgericht en weloverwogen proces waarbij de coach je helpt om jezelf te laten groeien en je leven te veranderen, op een gerichte, aanmoedigende, directe en positieve manier.

Uw uiteindelijke beslissing zal gebaseerd zijn op wat u kunt onderscheiden tussen de twee soorten coaching en uw eigen vooropgezette persoonlijke evaluatie van welk van de twee producten voor u het meest geschikt is.

Ik wil u geruststellen: coaching is niet alleen voorbehouden aan grote bedrijven die over de nodige financiële middelen beschikken om zich als business coach te engageren, maar het is beschikbaar voor u, of u nu een individu bent, of u werkt als een rondwandelaar.

Ik hoop dat de meesten van u nu hetzelfde enthousiasme delen voor de grote hulp die u kan worden geboden via het efficiënte coachingproces.