Origineel themafeest

 

Successcus Open voor iedereen: Op dit moment lijkt er geen enkele uitdrukking te bestaan waarmee nauwkeurig kan worden omschreven wat succesvol betekent, maar in het algemeen betekent dat: uitmuntend in alle opzichten.

Succes kan op verschillende manieren worden opgevat: In de context van succes hebben zij met succes voldaan aan, of het initiatief genomen tot; Niet alleen geslaagd zijn in iets op eigen kracht, maar iets bereikt hebben voor zichzelf of anderen.

Zoals dit waar is in privé, is het van onschatbare waarde in het openbaar. Samen met de eregast zijn Gutenberg stof. We parkeren de auto, of we hangen onze sleutels op en laten dan de deur open ; we verwachten dat het feest doorgaat. In het hart is geluk altijd een verwachting. We kunnen het mis hebben. Geluk is de essentie en de betekenis van succes. Wanneer we iedereen op het feest verwelkomen en hen een kleine traktatie geven, kondigt ze aan dat ze met pensioen gaat. Iedereen moet accepteren dat ze het einde van haar leven heeft bereikt.

Vliegen op vliegtuigen: De boodschappers van geluk zweven in de lucht. Sommigen van ons treden toe tot de rangen der beroemden door een beroemde toespraak te houden, een voorstelling te geven of een groot feest of viering te organiseren. Op dit moment heeft niemand een probleem met de positie die hij bekleedt; we zijn allemaal gelijk. Dit alles begint pas vorm te krijgen en is een showcase van hun genialiteit door een origineel themafeest.

Wat we zien in een overvolle supermarkt of op een revue tafel in een meubelzaak is niet wat we zien op het feest. Wat we zien is dat er ook mensen zijn, die niets met het feest te maken hebben, maar belangrijke dingen te doen hebben. Op het feest zijn er mensen die hetzelfde stuk bagage hebben als jij omdat het gemakkelijker te vervoeren en te dragen is. Of ze dragen al hun persoonlijke bezittingen en moeten alles van de slaapkamer naar het toilet dragen. Onze gevoelens en gemakken zijn overal. Is er een reden waarom deze mensen op dezelfde lijn lopen als wij? Neen, helemaal niet. Alle vreugden worden a’face gedragen en daarom worden wij gezien als een verscheidenheid van componenten. We hebben tranen. We zijn geneigd kapot te gaan, maar waar we ook zijn, we hebben het voordeel van Nitpickers en moedigen hen aan de belangrijkste kenmerken van een succesvolle partij uit elkaar te halen. Ze zijn er vrij zeker van om de waarde van het feest te verminderen en aan het eind van de dag zullen we de onaangename lessen onder ogen moeten zien.

De mensen die we op het feest ontmoeten hebben de warmte van menselijke vriendelijkheid. Mensen glimlachen naar ons. Ze bedanken ons voor wat we hebben gedaan of voor dingen die we in het verleden voor hen hebben gedaan. We zullen enkele overleden familieleden ontmoeten of familieleden hebben die ons vragen wanneer we geboren zijn of waarom we naast hen zitten of meer, om ons de afspraak te geven of de cateraars van het feest te regelen. Wat zal gebeuren is dat we een veranderende tijd hebben mogen meemaken en dat we in contact komen met mensen van verschillende rangen en standen. Wat een rijke en fascinerende ervaring is het om de make believe van alle tijden te zien en dat geldt ook voor ons. Wij zijn bezocht door vertegenwoordigers van verschillende leeftijden. Hoe ingewikkeld moet zo’n feest zijn om veel verschillende dingen gezegd te hebben. De truc is dat er steeds meer gerecycleerd wordt. Spaar de roede en verwen het kind.

Dus, met wie zitten we op het feest? Hoeveel water hebben ze nodig? Hoeveel grond moeten ze hebben om op te zitten? Hoe is het rond de tafel of hoe vinden de kinderen het zinvol dat wij bij hen zitten te spelen of ons met hen te mengen? Hoe voelen ze zich als ze de volgende ochtend naar huis gaan? Dat zijn de vragen die we op het feest moeten hebben. We hebben allerlei personages ontmoet die diepgang hebben en een terugkeer. We moeten bedenken hoe ons portret of het portret van hen op dit feest eruit zou zien. Hoeveel zullen ze in hun schulp kruipen, hoeveel zullen ze naar ons luisteren, hoeveel zullen ze ons respecteren. Wat voor relatie zullen zij met ons hebben? Zullen zij ons respecteren en dankbaar zijn voor wat wij in hun leven voor hen hebben gedaan? We kunnen de volgende morgen naar huis gaan met de hoop die relatie weer aan te wakkeren; of misschien zullen ze ons haten, laat staan waarderen.

curator Sacrifice: Maar een andere vraag is Cardmaking in een partij. Met een aantal partijcuratoren binnenkomen. Maak van de kamer een feestoord.

Een feest in een fles: Dansen op een feest is niet alleen verkeerd, maar ook onnodig. Wij rocken en houden van feesten; en daarom zijn feestartikelen en een feestcocktail absoluut noodzakelijk. Het is echt ons recht om van een feestje te genieten.

Zeg het recht: We moeten de partijwaarheid naar buiten laten komen.

Lees meer:

Rouwritueel

Spiritueel therapie