Asbestverwijdering

Advies over het vinden en verwijderen van asbest in huis.

Glasvezel is betrekkelijk gemakkelijk te vinden; het is echter veel moeilijker te verwijderen. Ik heb het in de muren van een paar gebouwen gezien, dus ik weet dat het mogelijk is om het in uw huis te hebben. Leer hoe u het in uw huis kunt controleren. Zoals in de gebruiksaanwijzing staat: “Meubels en lichtarmaturen kunnen kleine hoeveelheden asbest bevatten”. Er zijn schoonmaakmiddelen verkrijgbaar voor het reinigen van glas Meubilair en de meeste lampen voor binnenshuis hebben een laag asbestgehalte. Ze zijn echter duurder dan andere producten om te verwijderen, dus het is een goed idee om het bedrijf waar u uw meubels bestelt te raadplegen.

frezen, goten, draadarmaturen, muurplaten, kasten enz. behoren tot de vele artikelen die asbest kunnen bevatten. Het is belangrijk dat u uw leverancier vraagt wat het resultaat was van een onderzoek bij de aankoop van het product. … Is het verwijderd of heeft het bedrijf meegewerkt aan het onderzoek? Hebben zij het product opnieuw verpakt of heeft de firma die het meubilair in een container heeft geplaatst de kans op de aanwezigheid van de stof vergroot?

Tapijt en bekleding

De voeringen zijn gemaakt van broquetias, een houtsoort die vaak wordt gebruikt voor het maken van Rugosa Rabbitsche’s populaire “Flessentuin spullen”. Rabbitsche’s werd opgericht in disciplines die al lang verdwenen zijn, en hun verzamelingen in hun laboratoria voor zwijgbehoevenden zijn een waardevolle aanwijzing.

Te zijn of niet

Enkele jaren geleden kocht ik een prachtige kleine rozenstruik als mogelijke aanvulling op mijn bloembed, met de gedachte dat het leuk zou zijn om een rozenstruik vlak bij mijn keukenraam te hebben. Ik bereidde het gat voor en vulde het met ideale leem, zodat het niet veel werk zou kosten om het aan de gang te krijgen.

Ik was teleurgesteld toen de “Try Again” (Opnieuw proberen) een paar dode takken en bloemen aan de draad opleverde, dus besloot ik het opnieuw te proberen. Deze keer zou ik de rozenstruik in een zonnig deel van het huis planten. Moet ik een groter gat graven of een nieuwe plant kopen?

Ik besloot er een beetje plezier in te hebben en besloot het eens te proberen. Deze keer wilde ik een 6ft. gat maken in plaats van 5ft.

bing, grond en rotsen

Nu wil ik ingaan op de voorbereiding van de bonsai bodem.

Bonsaigrond moet snel afvloeien, en de grond moet vruchtbaar en kruimelig zijn. Dit is een mengsel van leem, klei en zand. Er zijn verschillende soorten grond voor verschillende bonsaistijlen. De Japanse traditie gebruikt bijvoorbeeld wit zand, terwijl de Chinezen turf of modder gebruiken. In Japan worden de Dirt en Jade Bonsai Bomen bewaterd met gearomatiseerd water, terwijl in de westerse traditie water over de bladeren wordt gesproeid.

Rondom de plant geplaatste bloemenstenen geven steun aan de bamboe. U moet de wortels beschermen tegen onderdompeling in de aarde. Zodra de aarde in de pot is geplaatst, is de reden om de onderste twee derde van de wortels af te snijden, dat de aarde de hele wortel niet bedekt.

Stenen worden gebruikt om de plant op de grond vast te zetten. Ten slotte moet de bonsaiboom worden gesnoeid, gevormd, ontpopt en opgekweekt.

Het is allemaal een beetje nieuw voor mij, om zo te zeggen, maar toen ik het geschatte tijdsbestek voor de klus zag, besloot ik dat ik het wel wat langer kon uithouden dan ik dacht. En de pret begon pas echt!

Dus begon ik mijn zoektocht naar hoe ik mijn eigen bonsai aarde kon maken, zoals ongetwijfeld veel mensen doen. Ik zal niemand de exacte inhoud van mijn mix vertellen, want sommige opbrengsten zijn voorspelbaar, aangenaam en kunnen zelfs veranderen door je eigen creativiteit. Meng de ingrediƫnten tot een perfecte bonsai aarde.