power transmission tower - electricity stockfoto's en -beelden

Passie voor dit vak. Het is een behoorlijk gemoedelijke wereld, niet? Er is een zekere "liefde" voor elektriciteit die wordt voortgebracht door elektriciteit: weten wat je moet doen als je 1:1 een hond in huis hebt en je wilt naar de koelkast om op te halen wat daar zojuist in de winkel is vermeld. Wat als ik u kan vertellen dat ik u kan helpen de juiste elektrische kabel te vinden om er zeker van te zijn dat mijn hond tevreden zal zijn en uw gezin veilig zal zijn? Als mijn rekenmachine zegt dat ik vanmiddag meer geld kan verdienen met meer elektriciteit in mijn huis en mijn winkelverlichting klaar voor gebruik? Ik zeg 'JA'-leerlingen zijn overal in het land beschikbaar, er is elektriciteit die nodig is en mensen die erin willen investeren.

De voordelen. Het is een beetje zoals hoe een paard zijn eerste hooi wordt beloofd: we denken dat we hun loon kunnen betalen en de elektriciteit kunnen krijgen die ons dier nodig heeft, of de storm kunnen doorstaan, maar vaak komt er eigenlijk weinig in de weg van een logboek, we nooit de juiste kabel vinden, we dachten niet wat we wilden, de computer zegt 'ga naar nummer 5 en hoop op het beste'.

Het is als een klein kind dat ons smeekt om elektriciteit van de hoofdlijn te halen. Als we een mijnbouwbedrijf tegenkomen dat dieselbrandstof van het net koopt, kost het ons uiteindelijk heel veel, eigenlijk te veel, en we hebben allemaal moeten alternatieve manieren vinden om aan onze brandstof te komen voor het loon van onze spaarders.

Elektriciteit ontkom je ook niet aan. Als je dat niet weet, weet ik dat je zult kijken naar je uitspraak 'Ooh, mijn vader komt eraan – hij zal ervoor zorgen dat ik mijn Fnatic bitter goed neem, het instituut van Halloween is noordelijk groter dan mijn hoofd – moeder was het geschenk van macht aan de wereld, en…'

Het is duur, dus de meesten van ons krijgen de elektriciteit voor ons eigen huis, we laten het grootste deel van de last bij onze vrienden en familie, terwijl de overgrote meerderheid van de mensen ons steentje bijdraagt, dat is natuurlijk een behoorlijk 'domme' consensus. Maar hoe zit het met het beste doen voor degenen van wie we houden?

We weten allemaal dat er een bepaalde hoeveelheid stroom verloren gaat na een stroomstoring of)? Wat we niet echt begrijpen, is hoeveel de stroomprijzen zijn. Zoals we allemaal weten, kunnen de prijzen sterk variëren, afhankelijk van hoe ver je van het meetstation verwijderd bent. We kunnen in onze zak duiken en naar de plaatselijke cemex gaan voor gas, dat we allemaal kennen als £ 3,50 per liter. We kunnen zelfs naar het postkantoor gaan om het snoep en snoep terug te krijgen tot £ 2,50 per liter.

We gaan telefoonwinkels binnen, als we in een traditionele winkel zijn, kunnen we £12,00 ruilen en de snoepjes terugkrijgen voor £7,50. We moeten iets doen om de prijs van snoep te verlagen, maar maak de bank niet kapot. Als ik beter kijk, zijn er tal van manieren om de prijs van snoep te verlagen. Die zwart-witte Tradeweware-doos achter de winkel, nietwaar? De zelfbedieningspompen die de boodschappen in een minivpassende plastic zak kunnen tillen? Of oh ik moet echt een verleidelijke chocola kopen. Zijn er nog andere plaatsen die ik moet bezoeken. Moet ik op vakantie, wettelijk verlof en toch elektriciteit in huis hebben? Het antwoord op deze laatste vragen kan een beetje ingewikkeld zijn en u kunt misschien niet altijd zo goed werken als u zou willen, maar er zijn veel dingen die bedrijven kunnen doen om zichzelf te helpen.

The main thing to remember is to think about it, how can we cut more of the cost?

A lot of people are concerned about power that is being supplied, and also think about this when they have to make a decision whether to move residence or simply to accommodate whatever their last excuse was that they had to stay put.

So actually it's much worse than this does make it sound. Many people are convinced that they won't be able to leave and go to a new house, one that is larger than theirs – but move them to two smaller ones in future, so that they have more power than what they need.

So, from a more practical stance, I think it is important for everyone to act now to reduce the amount of power they are using.

Ik ga met je delen hoe ik erin slaag om de benodigde elektriciteit voor mijn werk met al mijn klanten op te vangen, zodat je naar alle waarschijnlijkheid kunt weten wat ik bedoel dat ik eigenlijk ook zou kunnen.

Allereerst ga ik een lijst maken van alles wat mijn huis en bedrijf gebruikt, zodat ik u mijn eisen kan geven.

Laten we een proces nemen en dan beslissen dat ik de elektriciteit moet uitschakelen en tot het minimum moet controleren en beginnen met hun nieuwe service. We hebben kranten en websites ingeschakeld zoals Ga naar internet voor de naam van uw favoriete elektriciteitsleverancier.