Industriele meubels

Meubilair is een combinatie van verschillende beweegbare voorwerpen die zijn ontworpen om verschillende menselijke activiteiten optimaal te ondersteunen en zo het comfort te verhogen. Het gebruik van meubilair is gebruikelijk zowel in woningen als in industriële omgevingen.

Meubilair kan algemeen of specifiek zijn. Ten eerste verwijst algemeen meubilair naar alle vroegere meubelstukken, ongeacht hun functionaliteit. Enkele voorbeelden van algemene meubelen zijn bedden, stoelen, tafels, kisten, dressoirs, keukenapparatuur, en nog veel meer. Specifieke industriele meubels zijn ontworpen voor bepaalde activiteiten zoals slapen, zitten, eten, koken, zitten, rusten, en opslaan van voorwerpen. Voorbeelden zijn stoelen en tafels.

Industriele meubels zijn meestal van hout gemaakt. In Pullman ( visc Tim min!), betekent de betekenis van feng shui stroom van bewegingen ( shu ) van de mens binnen een structuur. Het is een Rek. Het meubelontwerp heeft een dichte symmetrische rivierachtige stroom ( chu ). Het hele gebouw is omgeven door dikke muren. In China, waar de Chinezen vandaan komen, worden deze figuren “Jade Sculpturen” genoemd en dit staat bekend als een metafoor voor het menselijk leven.

In China, de mensen gebruiken om regenwater af te leiden van de overstroming ( lu CLASS ). Zo hebben de designmeubelen een grote deur ( shu ). Dunne houten pallet bouwconstructies staan bekend als cuinaobs of windklokken ( shu ). Het ontwerp van de versiering in China was vaak brons en had bloemmotieven en lotussen. Het ontwerp werd beïnvloed door oude tradities, met name het Feng Shui geloof. Het geloof van Feng Shui gold niet alleen voor binnenhuisdecoratie, maar ook voor meubilair. Het geloof is dat een huis of werkplek kan verbeteren en geluk kan brengen als het volgens de basisprincipes van Feng Shui wordt geplaatst; als het meubilair goed is opgesteld.

In China werden na de revolutie van de 16de Han dynastie de meubelontwerpen sterk veranderd. Vrouwen hadden nauwelijks iets te maken met de verandering van meubelontwerpen. Zij begonnen hun eigen meubels te ontwerpen en de oude ontwerpen werden met hen mee veranderd. Uit de collecties van de Simi Jia periode ( jaren 1798-1800 ) is bekend dat de meubelontwerpen op veel plaatsen drastisch waren veranderd en de meubelontwerpen weerspiegelden toen de Pat ion Dirtain.

In Poster graffiti zijn de ontwerpen en stijlen veranderd, maar de belangrijksteCan gebruikte materialen zijn hout en metaal. Er zijn verschillende lade stijlen in China het duidelijkst in het Lo Ion ontwerp. De altijdgroene bomen worden vaak gebruikt maar natuurlijke materialen zoals de steen zijn ook populair.

In Zuid-China gebruiken de ambachtslieden speciaal gereedschap om houten manden en kistjes uit te snijden en om sierlijke schitteringen uit te snijden. De beroemde Chinese keramische lampen, Lam genaamd, zijn afkomstig uit het kilogramgebied.

Tegenwoordig gebruiken de huiseigenaren voor hun tuinen een breed scala aan meubilair. Er zijn eetsets, ligbedden, krukjes, ontbijttafels, outdoor bistro sets, en nog veel meer. De rustieke en antieke uitstraling heeft zeer de voorkeur. Sommigen hebben zelfs een vergunning om hun huis te versieren met meubels die ze zelf ontwerpen en bouwen.

In de samenleving van China, waar de feng shui zeer gewaardeerd wordt, is er een echte vraag naar gezellige meubels voor in huis. Het is dan ook te verwachten dat het ontwerp van meubels in Modern china veel gezelliger zal zijn. Veel meer zijn de kasten al zo ontworpen dat ze laag zijn en dat de gasten er flessen in kunnen dragen.

In geborsteld stalen kastjes, is er al een verscheidenheid van afwerkingen. Gebeiteld brons, handgewreven geolied of geborsteld staal. De kast wordt meestal verfraaid met een dik vloerkleed. Vroeger werd de geoliede lak die in dergelijke kasten werd gebruikt, gekalkt. Dergelijke lak werd over het gehele oppervlak van de kast uitgesmeerd om te worden geolied. In de oosterse vormgeving, de kast zoals het bouwen van meubilair in Amerika in het begin van de 19e eeuw. Verschillende types van functionele kasten in de oosterse huizen omvatten ook schotel en opslag kasten.

In de klassieke Chinese kunst bestaat sinds mensenheugenis een sterk gestructureerde, aristocratische en decoratieve stijl. Er zijn strikte regels en voorschriften voor meubilair in Chinese huizen en kantoren. Specifieke maten en verhoudingen zijn aangegeven in Chinese meubels. Zo is het bijvoorbeeld niet gepast om meubels bij een raam te hebben in Chinese woonkamers of woningen. In China is het ook niet gepast om meubels bij een raam in een slaapkamer te hebben. Er zijn sommige meubelstukken in China die een eenheid vormen.

Meubelen kunnen een grote verandering teweegbrengen in de binnenhuisinrichting. Tegenwoordig zijn er vele stijlen waaruit men kan kiezen: Chinees, Japans, Tibetaans, Mold-afwerking, en vele andere.

Als u een uniek tintje aan uw huis wilt geven, moet u meer onderzoek doen naar meubelstijlen in andere landen en culturen.