de arbeider installeert de film van de autolakbescherming met spatel - raam folie stockfoto's en -beelden

Hoe wordt raamfolie opgebouwd?

Laten we, voordat we ingaan op de voordelen, eens kijken naar de constructie van een raamtintfilm.

Als je een stuk gewoon glas op kamertemperatuur zou houden, weegt het 5 pond of meer en zou het behoorlijk kwetsbaar zijn. Met dat in gedachten kun je niet zo lang raamtintfilm hebben. Het is een dunne plaat die esthetisch aangenaam is.

Als je nu een kwartje in het midden van de glasplaat zou plakken, zou het dunne glas zijn randen hebben. Officieren. portfolio, groeven, doorgewreven om het de uitstraling te geven van een raam dat is gemaakt van vensterglas. Het hele proces wordt het tinten van ramen genoemd. Het belangrijkste idee is om film op het glas te plaatsen en warmte toe te passen.

Wordt warmte-energie bespaard?

Warmte kan in sommige gevallen behouden blijven wanneer u raamtinten gebruikt.

fasen van de filosofie om het warmtelicht buiten te houden, moeten worden gebruikt. Het is meer dan alleen het glas dat de warmte doorlaat, het is dat de coating op het glas niet zo groot is. Raamtinten zijn dun. De coating is dun, maar het is niet het type dat koude omstandigheden creëert. (Canada – R)

In de zomer zorgt de folie (beglazing) ervoor dat de warmte van de zon niet in je woning komt.

In de winter geleidt de folie de warmte uit je huis.

De kosten van het tinten van ramen

Er zijn een aantal manieren om de kosten van het tinten van uw ramen te berekenen.

Het type folie dat u gebruikt, bepaalt de prijs van de folie.

In dit geval kunt u het glas zelf kopen en hoeft u alleen de folie te kopen.

De opties die u kiest, bepalen de kosten voor het tinten van uw ramen.

De fabrikant verkoopt zijn eigen glas tegen een bepaalde prijs. Deze prijs is 900 tot 1500 per vierkante meter.

Now, you're looking at 250 to 400 square feet of glass. You could go for more or less, depending on what you can get.

Prices can be broken down further.

When you visit a retailer that sells the glass and the film, at the basic, factory assembled options, that retailer will cover 95% of the cost. In the other 5% they will add in a base price that will be soft.

Note that the factory-assembled options may come with other things.

Below are items that you can choose:

] Interior design services, such as trimming the windows or laying out draperies. This costs about $250 to $750 depending on the size and complexity of your project.

] Options provided that allow you to place lights or decorative additions into your window. This is an extra cost that ranges between $150 and $750. Choose your location, and your lamps, and add that wherever you would like.

] Dubbel glas dat energiezuiniger is en een hoge mate van warmtebehoud toevoegt. Dit voegt een extra $ 700 tot $ 1.200 toe aan de totale kosten.

] Planning samen met aangepaste installaties, zoals tussen het glasniveau en de kop, en tussen de lichten en de roosters die rond het glas gaan. Dit voegt nog eens $ 1.500 toe tot $ 4.000 en hoger.

Nuttig om te weten

Wees altijd bereid om weg te lopen van een optie. Er is altijd een betere (of makkelijkere/goedkopere optie) waardoor je je beter gaat voelen.

Tinten kan energiezuinig zijn en bijdragen aan uw comfortniveau

Het is ook een geweldige kosteneffectieve manier om de schoonheid die ramen bieden naar voren te brengen.

leven onaangetast door zon, wind, rook, regen of sneeuw. U kunt de temperatuur altijd regelen door eenvoudig het glas te verstellen. Dit in tegenstelling tot film die een film is die die aanpassing niet toelaat.